به گزارش مهر، این مرکز دیده بانی مصرف انرژی اعلام کرد میزان انتشار این گازها که در سال 2009 به واسطه بحران اقتصادی به شدت پایین آمده بود، دوباره به شدت افزایش یافته است.
دو کشور چین و هند بیشترین تقصیر را در افزایش انتشار این گاز در جهان دارند، با این همه میزان انتشار دی اکسید کربن در کشورهای توسعه یافته نیز رو به افزایش گذاشته است.
افزایش یافتن حجم این گاز در اتمسفر تردیدهایی را درباره اجرای درست برنامه های تصویب شده در اجلاس سال گذشته تغییرات آب و هوایی در مکزیک با هدف کاهش میزان انتشار گاز دی اکسید کربن به وجود آورده است.
سال گذشته سران کشورها در این اجلاس بر سر این موضوع که باید افزایش درجه حرارت جهان را تا دو درجه سلسیوس در سطح پیش صنعتی متوقف کرد، به توافق رسیدند اما بر اساس تخمین های آژانس بین المللی انرژی ، میزان انتشار گازهای گلخانه ای که اصلی ترین دلیل بالا رفتن درجه حرارت جهان به شمار می روند، در سال 2010 به 30.6 گیگاتن رسیده است.
به گفته «فاتح بیرول» - کارشناس ارشد اقتصادی آژانس بین المللی انرژی این پدیده زنگ خطر دیگری برای جهان است.
وی می گوید: جهان ناباورانه به درجه ای از انتشار گازهای گلخانه ای رسیده است که در صورت مد نظر قرار دادن محدودیت دو درجه ای حرارت جهان، نباید تا سال 2020 به آن می رسید.
تا زمانی که به زودی تصمیماتی قاطع و مستحکم درباره این موضوع تصویب نشود، موفقیت در دستیابی به هدف جهانی که در اجلاس سال گذشته به تصویب رسید بسیار دشوار خواهد بود.
میزان انتشار گازهای گلخانه ای در سال 2010 در حالی به 30.6 گیگاتن رسیده که میزان انتشار این گاز در سال 2009 تنها 1.6 گیگاتن تخمین زده شده است، تفاوتی که کاملا تکان دهنده و تهدید آمیز است.
از سویی دیگر آژانس انرژی اعلام کرده بود در صورتی که کشورها بخواهند از تاثیرات ناشی از بالا رفتن درجه حرارت زمین جلوگیری کنند، میزان انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2020 نباید از 32 گیگاتن بالاتر برود
مشخصات مدیر وبسایت
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی آرشیو ماهانه وبسایت
کلمات کلیدی وبسایت